O nama

Teatar Barakuda 2012 je kazalište za mlade.
Nastalo je iz strasti, želje, znanja i iskustva umjetnika koji se već preko dvadeset godina bave izvedbenim umjetnostima za mlade kao glumci, redatelji, pisci i dramski pedagozi.

Barakuda 2012 nastala je s ciljem da postane angažirani teatar za mlade koji, kao nesvrstana i često zanemarivana publika, traže svoje mjesto u umjetničkom svijetu i čaroliji kazališta. Barakudin cilj je postati dio svakodnevnog života mladih koji će gledati i slušati kazališna dijela napisana, postavljena i inscenirana posebno za njih. Teatar koji će kroz formu mjuzikla klasične likove dovesti u njihov današnji suvremeni svijet. Barakudin je zadatak da mladi ljudi zavole i razumiju teatar, da im on postane mjestom gdje će imati pravo biti svoji i poticati svoje sazrijevanje te usvojiti nova znanja i pouke.

Teatar Barakuda 2012 suočava se sa svim otvorenim pitanjima mladih, njihovim sumnjama, strahovima i vječnim pitanjima vlastitog identiteta. Ako je istina da je teatar ogledalo života, Teatar Barakuda želi rasti i razvijati se kao nerazdvojivi dio svakog mladog čovjeka!